HIER ADVERTEREN?

Ga naar contact een stuur een mail naar info@private-shapes.nl

Of bel tijdens kantoortijden (via contact)

Kom jij het private-shapes team versterken?

 

Op dit moment zijn we op zoek naar

 

Regio Woerden

- (Logo) Designers

- Promo team nederland

- Website Designers

- Kleding ontwerpers voor onze nieuwe kledinglijn

 

Ben jij geïnteresseerd in een van deze jobs?

Of denk jij het team te kunnen versterken, maar staat juist die vacature er niet bij?

Mail gerust naar Infor@private-shapes.nl

 

 

Delen via sociale media

- Wie zijn wij?

De Private-Shapes organisatie is op 01-10-2013 begonnen als "Private Shapes Events". De eigenaar Dylan Stam heeft op 07-11-2013 gekozen voor een uitbreiding naar zuster organisaties, Private Shapes Agency en Private Shapes Promo.

- Wat houdt Private Shapes Agency in?

Door de opzet van Private Shapes Agency willen we een opstapje maken van "zolderartiesten" naar "professionele artiesten". We beschikken over talentvolle artiesten die hun weg omhoog aan het timmeren zijn. Uit ervaring is gebleken dat het heel moeilijk is om optredens te krijgen op feesten en festivals. Ondanks dat onze artiesten al vaker op de bühne hebben geschitterd, is dit voor hun niet genoeg. Ze willen, zoals ze dat zelf zeggen, genieten van de vrijheid en de vibe van het publiek voelen. Deze artiesten leven voor de muziek en zijn er dagelijks mee bezig om hoger op te komen.

- Wat doet Private Shapes Agency voor deze artiesten?

Private Shapes Agency regelt verschillende zaken, van artiestenbegeleiding tot boekingen. Door de opgebouwde connecties van Private shapes Agency te gebruiken, kunnen we regelmatig artiesten op te gekke feesten plaatsen.

- Wat maak Private Shapes Agency zo speciaal?

Wat wij voor deze artiesten doen is uit liefde voor muziek. Wij maken geen onderscheid tussen leeftijd, rassen of andere zaken. Wij geven regelmatig feesten volgens ons eigen concept "The Talent Stage". Hiermee geven we elk talent de tijd om aan feesten en shows te snuffelen. Wij geven niet alleen ons eigen artiesten de kans op deze "Talent Stage"-avond maar ook lokaal talent krijgt hier een kans om te snuffelen aan het leven als artiest.

Vragen hierover kunt u gerust stellen via info@private-shapes.nl.